~RBD~
|
|
| StorY | |
|
+16*~*TINA*~* Dulce'94 naca007 Maya Mi@4ever Dulce Angelchild *R*B*D* anaxxx sandra22. rbd&erreway zakon dulce@ucker Ennie Dulce_4EVER Ana mc 20 posters | |
Autor | Poruka |
---|
>>MAKA<< VIP član
Broj poruka : 722 Godina : 28 Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 18 2008, 17:35 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom... | |
| | | **~Nadja~** RBD Admin
Broj poruka : 2271 Godina : 26 Localisation : U dalekoj zemlji REBELDE-lenda Emploi : **Siempre con RBD** Loisirs : Dance,dance,dance Baby rock,rock,rock Let's roll,roll,roll Contigo Carino Mio Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 18 2008, 19:08 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista. ... | |
| | | *~*TINA*~* Dulce mod
Broj poruka : 1387 Godina : 28 Localisation : Na koncertu...(kao) Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 18 2008, 22:36 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema. | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 18 2008, 23:40 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo.... | |
Broj poruka : 1387 Godina : 28 Localisation : Na koncertu...(kao) Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 00:07 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno... | |
Broj poruka : 2271 Godina : 26 Localisation : U dalekoj zemlji REBELDE-lenda Emploi : **Siempre con RBD** Loisirs : Dance,dance,dance Baby rock,rock,rock Let's roll,roll,roll Contigo Carino Mio Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 11:18 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao.... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 11:42 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada... | |
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 11:52 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada. Ali... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 12:33 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada. Ali oni su jos uvek zajedno... | |
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 12:34 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada. Ali oni su jos uvek zajedno,bez obzira na sve... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 13:11 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada. Ali oni su jos uvek zajedno,bez obzira na sve sto se dogodilo... | |
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 13:27 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada. Ali oni su jos uvek zajedno,bez obzira na sve sto se dogodilo,jer... | |
| Naslov: Re: StorY Ned Okt 19 2008, 23:18 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada. Ali oni su jos uvek zajedno,bez obzira na sve sto se dogodilo,jer oni ipak... | |
| Naslov: Re: StorY Pon Okt 20 2008, 21:21 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro a odjednom nista nema sve je nestalo,sve je prazno kao nekada. Ali oni su jos uvek zajedno,bez obzira na sve sto se dogodilo,jer oni ipak nisu sve izgubili,imaju jedan drugog.
A da bude ovde kraj? Da pocnemo novu pricu? | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Uto Okt 21 2008, 17:58 | |
| JA SE SLAZEM S TOBOM!!!A VI??? | |
| Naslov: Re: StorY Uto Okt 21 2008, 23:09 | |
| Hmm pa mogli bi! Evo ja cu poceti! Bilo jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara. ... | |
| | | *RBD-JANA* RBD Mod
Broj poruka : 421 Godina : 26 Localisation : Sa Sajkom na pustom ostrvu....ne trazite nas....! Emploi : Tenis Loisirs : Hohohoho Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: StorY Sre Okt 22 2008, 09:40 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa... | |
| Naslov: Re: StorY Sre Okt 22 2008, 14:20 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. ... | |
| Naslov: Re: StorY Čet Okt 23 2008, 18:06 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. Lara je zivela... | |
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 24 2008, 15:32 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. Lara je zivela u kraljevskom dvoru. .... | |
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 24 2008, 17:57 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. Lara je zivela u kraljevskom dvoru sa roditeljima... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 24 2008, 18:06 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. Lara je zivela u kraljevskom dvoru sa roditeljima.Jednog dana kada je izasla ugledala je jednog.... | |
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 24 2008, 23:03 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. Lara je zivela u kraljevskom dvoru sa roditeljima.Jednog dana kada je izasla ugledala je jednog zgodnog... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 25 2008, 00:10 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. Lara je zivela u kraljevskom dvoru sa roditeljima.Jednog dana kada je izasla ugledala je jednog zgodnog,lepog princa... | |
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 25 2008, 00:13 | |
| Bila jednom u jednom kraju jedna mala princeza po imenu Lara.Ona je bila veoma lepa da bi se svako zaljubio u nju. Lara je zivela u kraljevskom dvoru sa roditeljima.Jednog dana kada je izasla ugledala je jednog zgodnog,lepog princa i... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: StorY | |
| |
| | | | StorY | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|