~RBD~
|
|
| StorY | |
|
+16*~*TINA*~* Dulce'94 naca007 Maya Mi@4ever Dulce Angelchild *R*B*D* anaxxx sandra22. rbd&erreway zakon dulce@ucker Ennie Dulce_4EVER Ana mc 20 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Ennie VIP član
Broj poruka : 727 Godina : 35 Localisation : La cama de Alfonso Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: StorY Ned Jun 08 2008, 12:22 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I... | |
| | | naca007 Ucker i Dul jedva čekaju da te upoznaju! Još samo malo....!
Broj poruka : 188 Godina : 30 Datum upisa : 22.12.2007
| Naslov: Re: StorY Ned Jun 08 2008, 15:49 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa... | |
| | | Dulce VIP član
Broj poruka : 624 Godina : 39 Localisation : Maribor, Slovenia Datum upisa : 07.11.2007
| Naslov: Re: StorY Pon Jun 09 2008, 13:38 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca.. | |
| | | Ennie VIP član
Broj poruka : 727 Godina : 35 Localisation : La cama de Alfonso Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: StorY Pon Jun 09 2008, 17:33 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode... | |
| | | Dulce VIP član
Broj poruka : 624 Godina : 39 Localisation : Maribor, Slovenia Datum upisa : 07.11.2007
| Naslov: Re: StorY Sub Jun 14 2008, 14:28 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao... | |
| | | Dulce'94 RBD Fan
Broj poruka : 20 Godina : 30 Localisation : Srbija Datum upisa : 10.05.2008
| Naslov: Re: StorY Ned Jun 15 2008, 22:43 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto.... | |
| | | Ennie VIP član
| Naslov: Re: StorY Sre Jun 18 2008, 00:20 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je.... | |
| | | Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Sre Jun 18 2008, 16:30 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad... | |
| | | Ennie VIP član
| Naslov: Re: StorY Sre Jun 18 2008, 22:01 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i... | |
| | | *~*TINA*~* Dulce mod
Broj poruka : 1387 Godina : 28 Localisation : Na koncertu...(kao) Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Re: StorY Sub Sep 13 2008, 20:47 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla... | |
| | | ***Vondy*** Iznenada ti je stigla poruka od Anahi! Poziva te na večeru sa njom i Ponchom! Brzo u shopping!
Broj poruka : 312 Godina : 32 Localisation : Ns Datum upisa : 10.08.2008
| Naslov: Re: StorY Uto Sep 16 2008, 12:18 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a ... | |
Broj poruka : 1387 Godina : 28 Localisation : Na koncertu...(kao) Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Re: StorY Uto Sep 16 2008, 17:31 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni... | |
| | | ***Vondy*** Iznenada ti je stigla poruka od Anahi! Poziva te na večeru sa njom i Ponchom! Brzo u shopping!
| Naslov: Re: StorY Uto Sep 16 2008, 22:11 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose... | |
| Naslov: Re: StorY Uto Sep 16 2008, 23:30 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao... | |
| Naslov: Re: StorY Sre Sep 17 2008, 01:02 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da... | |
| Naslov: Re: StorY Sre Sep 17 2008, 16:13 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
Broj poruka : 722 Godina : 28 Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: StorY Sre Okt 15 2008, 23:25 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili... | |
| Naslov: Re: StorY Čet Okt 16 2008, 14:53 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Čet Okt 16 2008, 22:03 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto... | |
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 17 2008, 18:02 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 17 2008, 23:11 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je... | |
| | | *RBD-JANA* RBD Mod
Broj poruka : 421 Godina : 26 Localisation : Sa Sajkom na pustom ostrvu....ne trazite nas....! Emploi : Tenis Loisirs : Hohohoho Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 17 2008, 23:15 | |
| - >>MAKA<< ::
- Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?"
"Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je... bas... | |
| | | >>MAKA<< VIP član
| Naslov: Re: StorY Pet Okt 17 2008, 23:28 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve... | |
| | | **~Nadja~** RBD Admin
Broj poruka : 2271 Godina : 26 Localisation : U dalekoj zemlji REBELDE-lenda Emploi : **Siempre con RBD** Loisirs : Dance,dance,dance Baby rock,rock,rock Let's roll,roll,roll Contigo Carino Mio Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 18 2008, 12:14 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo... | |
| Naslov: Re: StorY Sub Okt 18 2008, 13:32 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, jer mi nisi nikad rekao da me voliš. Kako sada da budemo bliski?" "Tako sto sam sada ipak malo zreliji,vidim kako odrastaš u pravog coveka." Tada je Jelenko vidio, nije otac ipak tako surov.Resio je,oprostice ocu iako je on bio tako bezobrazan.Udjose zajedno u kucu,kad ono buum...! I njihowa kuca ode kao shto je nekad i dosla a oni ostadose kao da su bili zacudjeni sto im je bas sve bilo tako dobro... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: StorY | |
| |
| | | | StorY | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|