*~*TINA*~* Dulce mod
Broj poruka : 1387 Godina : 28 Localisation : Na koncertu...(kao) Datum upisa : 28.07.2008
| Naslov: Leksikon Pon Nov 03 2008, 15:10 | |
| Nick:*~*TINA*~* Datum & Godina rodjenja:06.12.1995. U Horoskopu sam:Strelac Decko/Devojka: Devojka Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Rihanna Naj Grupa:RBD Naj Pevacica iz RBD-a:Dulce Maria Naj Pevac iz RBD-a:Christopher Uckerman Naj Glumac:Orlando Bloom Naj Glumica:Keira Knightly Naj Hrana & Pice:Pomfrit,sok od visnje Naj Knjiga:Dnevnik Ane Frank Naj Film:Pirati sa Kariba(sva tri dela) Naj Lik iz Rebelde:Roberta Moj idol:/
Upisite se i vi...pls
Poslednji izmenio *~*TINA*~* dana Ned Nov 16 2008, 23:18, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
**~Nadja~** RBD Admin
Broj poruka : 2271 Godina : 26 Localisation : U dalekoj zemlji REBELDE-lenda Emploi : **Siempre con RBD** Loisirs : Dance,dance,dance Baby rock,rock,rock Let's roll,roll,roll Contigo Carino Mio Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Leksikon Sre Nov 05 2008, 17:12 | |
| Nick:Nadja-Anahi Datum & Godina rodjenja:02.11.1998. U Horoskopu sam:Škorpija Decko/Devojka: Devojka Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Kalomira Sarantis Naj Grupa:RBD Naj Pevacica iz RBD-a:Anahi Naj Pevac iz RBD-a:Christopher Uckerman Naj Glumac:Bred Pit Naj Glumica:/ Naj Hrana & Pice:Pomfrit,sok od breskve Naj Knjiga:Narnija Naj Film:Igraj kao Bekam Naj Lik iz Rebelde:Mia Moj idol:Anahi
Poslednji izmenio **~Una diva total~** dana Sre Feb 18 2009, 11:57, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
>>MAKA<< VIP član
Broj poruka : 722 Godina : 28 Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Leksikon Čet Nov 06 2008, 23:16 | |
| Nick:>>MAKA<< Datum & Godina rodjenja:23.10.1996 U Horoskopu sam:Škorpija Decko/Devojka: Devojka Moj Sajt:/ Moj Forum:/ Naj Pevac & Pevacica:Rihanna Naj Grupa:RBD Naj Pevacica iz RBD-a:Dulce Naj Pevac iz RBD-a:Christopher Uckerman Naj Glumac:Zac Efron Naj Glumica: Naj Hrana & Pice:Pomfrit,sok od narandze Naj Knjiga:Ranjeni orao Naj Film:Nismo vise klinke Naj Lik iz Rebelde:Roberta Moj idol:/ | |
|
*RBD-JANA* RBD Mod
Broj poruka : 421 Godina : 26 Localisation : Sa Sajkom na pustom ostrvu....ne trazite nas....! Emploi : Tenis Loisirs : Hohohoho Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: Leksikon Sre Nov 12 2008, 11:25 | |
| Nick:*RBD-JANA* Datum i godina rodjenja:27.10.1998 U Horoskopu sam:Škorpija(xexexe sve tri smo Škorpije) Decko/Devojka:Devojka Moj satjt:/ Moj 4um:/ Naj pevac i pevacica:Rihanna i Justin Timberlake Naj grupa:RBD 4ever Naj pevacia iz RBD-a:Dulce Maria Naj pevac iz RBD-a:Ucker Naj glumac.Zac Efron Naj glumica:Vanessa Hudgens Naj hrana i pice:Pizza i cedevita Naj knjiga:(Ne znam kako se knjiga zove ali znam da je pisac Hans Kristijan Adersen Naj film.Nismo vise klinke i Neke ptice nikad ne polete Naj lik iz Rebelde:Roberta Moj idol:/ | |
|
Ichy Uskoro ćeš imati priliku da upoznaš članove benda!
Broj poruka : 61 Datum upisa : 11.09.2008
| Naslov: Re: Leksikon Čet Jan 15 2009, 17:27 | |
| Nick:Ichy Datum & Godina rodjenja:2.8.96. U Horoskopu sam:lav Decko/Devojka: Devojka Moj Sajt: www.rbd-serbia.co.ccMoj Forum: www.rbd-serbia.co.ccNaj Pevac & Pevacica:Pevac-/ Pevacica Hayley Williams Naj Grupa:Paramore Naj Pevacica iz RBD-a:Dulce Maria Naj Pevac iz RBD-a:Poncho Naj Glumac:/ Naj Glumica:Demi Lovato Naj Hrana & Pice:7up Pizza Naj Knjiga:Ne citam knjiga ponekad procitam nesto Naj Film:Camp Rock Naj Lik iz Rebelde:Roberta Moj idol:/ | |
|
*KaĆa* RBD Mod
Broj poruka : 851 Godina : 26 Localisation : Na turneji sa RBD-om!!!!!!!! Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Leksikon Čet Jan 15 2009, 20:46 | |
| Nick:*KaĆa* Datum & Godina rodjenja:08.01.1998. U Horoskopu sam:Jarac Decko/Devojka:Devojka Moj sajt:/ Moj forum:/ Naj pevac & pevacica:Rihanna,Avril Lavigne Naj grupa:RBD!!!!! Naj pevacica iz RBD-a:Anahi Naj pevac iz RBD-a:Poncho Naj glumac:/ Naj glumica:/ Naj hrana & pice:Pica & coca-cola Naj knjiga:Kraj otvorenog prozora Naj film:Camp Rock,High School Musical,Gospodin i gospodja Smit Naj lik iz Rebelde-a:Mia Moj idol:/ | |
|