Ennie VIP član
Broj poruka : 727 Godina : 35 Localisation : La cama de Alfonso Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: OBAVESTENJE: Uljezi na nasem forumu... :) Smaraci! :)))) Pet Jul 18 2008, 00:19 | |
| Mozda neki od vas vec znaju… ovaj forum su nedavno posetile dve osobe, kazu da su zenskog pola. Ne znam zasto, iskreno i ne zanimaju me razlozi, ali njih dve su dosle na ovaj forum samo da bi pisale najgore o seriji Rebelde, grupi RBD i svim njihovim fanovima, odnosno o nama. Ne znate sta su sve pisale (da smo retardi, da se ubijemo, psovale su nas i lupale jos svakakve nezrele gluposti...) Iz pristojnosti sam obrisala njihove teme i poruke, a te clanove banovala. Ipak, ako se ponovo registruju, savetujem vam da budete upozoreni i da se cuvate, tj. budite oprezniji. Tako da ako naidjete na neku takvu temu i poruku, a mozda vam posalju i na PM, ignorisite i prijavite... I stvarno, ne obracajte paznju jer ce admin&mod tim pokusati sve da sredi... Jec@ je sve primetila i reagovala istog trenutka. Posto se radi o osobama koje, po mom misljenju, nemaju zanimljiv zivot i pametnija posla nego da dolaze nama da nam prosipaju prazne price... Ono sto me je najvise iznenadilo (da ne kazem uvredilo) je to sto su svasta pisale o nasoj dragoj grupi RBD. Ukoliko oni nemaju muziku u svom zivotu, neka ne diraju nas koji imamo nesto veoma posebno... A to je RBD. Njihove pesme me motivisu i usrecuju (znam da zvuci kao nevidjeni klise, ali sta da se radi). I tako.... to je to za sada... Nadam se da nas nece smarati vise :jezik: ... Veliki pozdrav za sve clanove... | |
|
!JeC@_LP_GiRl! Any i Poncho su ti priredili divnu večeru... Sada te cela ekipa obožava!
Broj poruka : 392 Godina : 30 Localisation : **Siempre Con RBD** Datum upisa : 19.05.2008
| Naslov: Re: OBAVESTENJE: Uljezi na nasem forumu... :) Smaraci! :)))) Sre Avg 06 2008, 23:24 | |
| | |
|
>>MAKA<< VIP član
Broj poruka : 722 Godina : 28 Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: OBAVESTENJE: Uljezi na nasem forumu... :) Smaraci! :)))) Sub Nov 01 2008, 14:13 | |
| NADAM SE DA SE TAKVE OSOBE VISE NECE REGISTROVATI NA OVAJ FORUM!!MISLIM AKO NE VOLE RBD NISU NAM UOPSTE POTREBNE ,NADAM SE DA SE SLAZETE SAMNOM!!!! | |
|
**~Nadja~** RBD Admin
Broj poruka : 2271 Godina : 26 Localisation : U dalekoj zemlji REBELDE-lenda Emploi : **Siempre con RBD** Loisirs : Dance,dance,dance Baby rock,rock,rock Let's roll,roll,roll Contigo Carino Mio Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: OBAVESTENJE: Uljezi na nasem forumu... :) Smaraci! :)))) Čet Nov 13 2008, 12:01 | |
| LEPO SROCENO!!!! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: OBAVESTENJE: Uljezi na nasem forumu... :) Smaraci! :)))) | |
| |
|