~RBD~
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~RBD~

PrijemPortalliTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

hola a todos !!! amo dulce y ucker

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
DulceMariaRoberta
RBD Fan
RBD Fan
DulceMariaRoberta

Broj poruka : 41
Godina : 32
Datum upisa : 22.07.2007

hola a todos !!! amo dulce y ucker Empty
PočaljiNaslov: hola a todos !!! amo dulce y ucker   hola a todos !!! amo dulce y ucker Icon_minitimeNed Jul 22 2007, 16:31

hola a todos!!!! zovem se Tamara, zovu me Tasha ili Roberta(kako ko)! 92 sam godiste, omiljene boje su mi C R V E N A, plava i crna! najvise volim dulce i uckera! imam crvenu kosu.....ofarbala sam se ne samo zato sto mi dulce naj naj naj najjjjjjj, nego zato sto mi je crvena oduvek omiljena boja!!!! nadam se da cemo se lepo druziti !!!! pitajte me nesto ako zelite.....besosss
Nazad na vrh Ići dole
Ana
RBD Admin
RBD Admin
Ana

Broj poruka : 445
Godina : 30
Datum upisa : 11.04.2007

PočaljiNaslov: Re: hola a todos !!! amo dulce y ucker   hola a todos !!! amo dulce y ucker Icon_minitimeNed Jul 22 2007, 20:35

Dobrodosla ! i meni je crvena omiljena boja , secam se kad sam bila u Boliviji , imala sam 4 godina , bila sam sa frizerom i sa mamom i ja sam rekla kako hocu da ofarbam kosu u crvenu i zamalo da ostvarim tu zelju jer je frizerka bila na mojoj strani , ali moja mama nije htela Sad :D . Odakle si?
Nazad na vrh Ići dole
https://rbd-srbija.editboard.com
DulceMariaRoberta
RBD Fan
RBD Fan
DulceMariaRoberta

Broj poruka : 41
Godina : 32
Datum upisa : 22.07.2007

PočaljiNaslov: Re: hola a todos !!! amo dulce y ucker   hola a todos !!! amo dulce y ucker Icon_minitimeČet Jul 26 2007, 20:54

Novi Beograd! bas mi je drago sto imamo isti ukus sto se tice crvene boje.......besossss
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: hola a todos !!! amo dulce y ucker   hola a todos !!! amo dulce y ucker Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

hola a todos !!! amo dulce y ucker
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» caos!
» Hola,que hay,soy Dulce!:)
» HOLA A TODOS!!!
» Hola todos!!!!!!!!!!!!
» Hola Todos!Yo soy...

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu