| StorY | |
|
+16*~*TINA*~* Dulce'94 naca007 Maya Mi@4ever Dulce Angelchild *R*B*D* anaxxx sandra22. rbd&erreway zakon dulce@ucker Ennie Dulce_4EVER Ana mc 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dulce VIP član
Broj poruka : 624 Godina : 39 Localisation : Maribor, Slovenia Datum upisa : 07.11.2007
| Naslov: Re: StorY Sub Nov 17 2007, 20:32 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu... | |
|
| |
*R*B*D* Mai i Poncho priređuju žurku u tvoju čast... Sada si član benda!
Broj poruka : 534 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: StorY Ned Nov 18 2007, 02:48 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata... | |
|
| |
Dulce VIP član
Broj poruka : 624 Godina : 39 Localisation : Maribor, Slovenia Datum upisa : 07.11.2007
| Naslov: Re: StorY Ned Nov 18 2007, 14:08 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Pon Nov 19 2007, 04:34 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Pon Nov 19 2007, 17:07 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi... | |
|
| |
Ennie VIP član
Broj poruka : 727 Godina : 35 Localisation : La cama de Alfonso Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: StorY Pon Nov 19 2007, 21:07 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Pon Nov 19 2007, 22:26 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Uto Nov 20 2007, 04:20 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao sto... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Uto Nov 20 2007, 18:20 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao sto si... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Sre Nov 21 2007, 03:41 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Sre Nov 21 2007, 16:25 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Pet Nov 23 2007, 03:39 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako dugo... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Pet Nov 23 2007, 22:39 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Sub Nov 24 2007, 11:53 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Sub Nov 24 2007, 15:36 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Sub Nov 24 2007, 16:45 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Sub Nov 24 2007, 21:06 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike,da... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Sre Nov 28 2007, 03:52 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata,sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike,da li... | |
|
| |
Ennie VIP član
Broj poruka : 727 Godina : 35 Localisation : La cama de Alfonso Datum upisa : 08.08.2007
| Naslov: Re: StorY Pet Nov 30 2007, 12:09 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata : 'Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike. Da li je... | |
|
| |
| Naslov: Re: StorY Sub Dec 01 2007, 03:37 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata : 'Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike. Da li je tebi... | |
|
| |
Mi@4ever RBD Fan
Broj poruka : 11 Datum upisa : 25.11.2007
| Naslov: Re: StorY Sub Dec 01 2007, 13:38 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata : 'Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike. Da li je tebi nedostajao... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Sub Dec 01 2007, 23:29 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata : 'Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike. Da li je tebi nedostajao naš... | |
|
| |
Ennie VIP član
| Naslov: Re: StorY Pon Dec 03 2007, 00:14 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki... | |
|
| |
Dulce VIP član
| Naslov: Re: StorY Pon Dec 03 2007, 18:00 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život? | |
|
| |
Ennie VIP član
| Naslov: Re: StorY Pon Dec 03 2007, 22:02 | |
| Jelenko je dete koje prica da poludis od muke i onda ga prebijes.Ali on je bio tako umiljat da niko nije pokusavao da ga pomogne kada mu je bilo muka od pasulja njegove mame koja ga odavno truje lekovima njegove bake. Jednog dana neko je pokucao na vrata, to je bio njegov otac koji ga odavno nije posetio.Kada ga je Jelenko video, nije mogao da prestane od tolike radosti plakati.Kaže njemu tata: "Sine jako mi je žao što si čekao tako dugo ali nisam imao prilike". Da li je tebi nedostajao naš zajednicki život?" "Ne, ... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: StorY | |
| |
|
| |
| StorY | |
|